BodyCraft GL Homegym

De nieuwe BodyCraft GL Homegym is het meest compacte ontwerp van het merk BodyCraft. De Bodycraft GL homegym is zo ontworpen dat het ideaal te plaatsen is in een hoek met een totaal vloeroppervlak van 140 bij 140cm. Door thuis te trainen op de Bodycraft GL Homegym krijgt u het gevoel en weerstand van de uitrusting in een lokale sportschool.

BodyCraft is het wereldbekende topmerk uit Amerika dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en zijn levenslange garantie op alle onderdelen. Al deze onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en garanderen jarenlang probleemloos trainingsplezier.

Zo heeft dit multistation een sterk stalen frame en zijn alle katrollen gelagerd. De bekabeling is van gevlochten staaldraad en is netjes afgewerkt met een plastic omhulsel. De kabels zijn daarnaast getest boven de 900kg en garanderen u dus een veilige workout.

Doordat zowel het zitje als de rugleuning van de BodyCraft GL Homegym volledig verstelbaar zijn kunt u de oefeningen nog nauwkeuriger op persoonlijke lichaamsafmetingen afstellen. Dit heeft weer zijn positieve werking op de bewegingsuitslag, wat uiteindelijk weer ten goede komt aan de trainingsopbouw.

De nieuwe BodyCraft GL chest press is voorzien van verstelbare bandjes (straps). Of je nu groot of klein bent, iedereen kan functioneel trainen met deze verstelbare straps. Door deze toevoeging zijn er tal van mogelijke oefeningen mogelijk waardoor het bovenlichaam voorzien kan worden van de nodige training. Je kunt hierbij denken aan de Chest Press, Incline Press en de Shoulder Press. Door gebruik te maken van deze verstelbare straps moet de fanatieke sporter nog meer op zoek naar de juiste balans tijdens het trainen. Dit maakt het voor de beoefende sporter nog een stapje intensiever.

Met een gewichtstapel van maar liefst 90kg kan vrijwel iedere sporter eindeloos blijven trainen op de nieuwe BodyCraft GL Homegym. De oefeningen die de BodyCraft GL Homegym te bieden heeft zijn onder te verdelen in oefeningen voor het bovenlichaam, romp en de beenspieren.

Hieronder een greep uit enkele oefeningen die u kunt uitvoeren:

  • Chest press
  • Abdominal crunch
  • Lat pull down
  • Biceps curl
  • Leg extension
  • Leg curl

Het is mogelijk om de BodyCraft GL Homegym uit te breiden met een legpress, om ook de benen te voorzien van de nodige trainingsarbeid!

Specificaties

Gewicht44 kg
Afmetingen147x128x208
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Onderdelen: Levenslang