BodyCraft HFT Home Functional Trainer

Trainen in alle vrijheid wordt voortaan leuk en gemakkelijk met de BodyCraft HFT Home Functional Trainer. Met functionele training brengt u dagelijkse bewegingen terug in uw trainingsschema. Evenwicht, houding, kracht en coördinatie spelen hierin een hele belangrijke rol.

Met de BodyCraft HFT kunt u in in elke gewenste richting bewegen waardoor u uw lichaam optimaal kunt trainen. Door deze bewegingsvrijheid is de BodyCraft HFT een populair toestel voor het gebruik in de fysiotherapie.

Beide pulleys zijn in 31 verschillende posities te verstellen en zijn los van elkaar te gebruiken. Daarnaast draaien de pulleys volledig mee waardoor u werkelijk in elke hoek en op welke hoogte dan ook kunt bewegen.

Eigenschappen BodyCraft HFT:

  • Frame: zware ovale stalen buizen
  • Poedercoating: de elektrostatische poedercoating biedt een duurzame en onderhoudsvrije afwerking
  • Lagers: kogellagers zorgen voor een soepele en onderhoudsvrije werking
  • Katrollen: glasvezel versterkt nylon
  • Gewichtstapel: 2x90kg

Diverse kabeloefeningen voor uw borstspieren, armspieren, rugspieren, schouderspieren en heupspieren zijn perfect uit te voeren met de BodyCraft HFT. Om het compleet te maken is de HFT voorzien van een Multi-Grip Chin Up Bar.

De volgende accessoires zijn bij de BodyCraft HFT inbegrepen: Oefeningenboekje, lange stang om aan beide pulleys te bevestigen, korte stang om aan één pulley te bevestigen, tricepstouw, assisterende band voor pull-ups, 2 enkele handgrepen en een enkelband.

Specificaties

Gewicht44 kg
Afmetingen142x101x208
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Onderdelen: Levenslang