BodyCraft Jones Platinum

BodyCraft, leverancier van topklasse fitnessapparatuur, zorgt met de BodyCraft Jones Platinum voor een nieuwe doorbraak. De Platinum is de nieuwste generatie van de bekende Jones fitnessproducten. Haal het maximale uit uw lichaam, met de BodyCraft Jones Platinum behaal je de gewenste resultaten binnen de kortste tijd. Je hebt werkelijk dezelfde mogelijkheden als in een volwaardige sportschool, maar je kan trainen op je eigen tempo zonder van huis te gaan.

De BodyCraft Jones Platinum biedt u stretch training, training met het eigen gewicht, sportspecifieke training en krachttraining in een aantrekkelijk en compact design.

BodyCraft maakt bij de Jones Platinum gebruik van de gepatenteerde 3D technologie, dit geeft u de mogelijkheid om in werkelijk elke richting te bewegen. Hierdoor heeft u het gevoel dat u los traint met een stang maar met de veiligheid van een Smith machine. De veiligheid heeft u doordat buiten de gelagerde geleiders waarover de stang beweegt u ook nog eens 13 posities hebt waarop u de stang kunt ophangen. Zo kunt u de stang gemakkelijk en snel inhaken als u het gewicht onverhoopt niet meer kunt houden. Elke oefening, herhaling en beweging doet u onder volledige controle en dat is juist waarom u zo snel resultaten boekt met de BodyCraft Jones Platinum.

Wat maakt de BodyCraft Platinum nou zo uniek? De BodyCraft Platinum is voorzien van een Active Balance Bar. The Active Balance Bar beweegt mee en moet daardoor door u in balans worden gehouden. Doordat u tijdens het trainen zelf de stang in balans moet brengen, zult u de (kleinere) spieren rondom de grotere spiergroepen ook trainen. Dit maakt het trainen voor de fanatieke sporter nog intensiever.

De kwaliteit van de BodyCraft is net zoals we dat van de andere toestellen van dit merk gewend zijn werkelijk ongeƫvenaard. U als gebruiker zult dit direct ervaren in de vorm van een ongekende stabiliteit en een zeer soepel bewegingsverloop. Alle onderdelen zoals lagers en frame zijn dan ook van industrieel niveau en geschikt voor professioneel gebruik. Dit vertaald zich in het vertrouwen dat de fabrikant heeft in dit product door levenslange garantie te geven op alle onderdelen bij particulier gebruik.

Mocht u voor bepaalde oefeningen echter belangrijk vinden om toch gebruik te maken van een vaste Smith oefening dan kunt u ervoor kiezen om de Jones Platinum met een eenvoudig pop syteem vast te zetten. Hierdoor verandert u de Jones Platinum in een handomdraai in een normale Smith machine. Dit kan bijvoorbeeld bij explosieve krachttrainingsvormen of revalidatietraining belangrijk zijn. De BodyCraft Jones Platinum is echter ook zeer geschikt voor squats en lunges. Dit is ideaal omdat u niet vast zit aan de verticale beweging van een Smith machine. De Jones Platinum is ook nog eens voorzien van een chin-up gedeelte. Zo kunt u dus ook optrekoefeningen uitvoeren.

Om de BodyCraft Jones Platinum nog completer te maken heeft u de mogelijkheid om het toestel te voorzien van een full body attachment. Het woord zegt het zelf al, een toevoeging om uw hele lichaam te trainen. Of u nu uw borstspieren, rugspieren, armspieren, schouderspieren of heupspieren wilt trainen, met de Full Body Attachment is dit allemaal mogelijk. Kortom met deze optionele Full Body Attachment maakt u van de BodyCraft Jones Platinum de ideale total body trainer.

Specificaties

Gewicht74 kg
Afmetingen137x213x212
GarantieOnderdelen: Levenslang