BodyCraft Mini Xpress Complete Set

De BodyCraft Mini Xpress is een compacte homegym met een maximum aan mogelijkheden. Het toestel neemt niet alleen een klein oppervlakte in beslag maar heeft ook nog eens een zeer geringe hoogte. De BodyCraft Mini Xpress wordt standaard geleverd inclusief de Leg Extension en Lat Pull voor nog meer trainingsvormen.

De Clutch Cable Arms zijn een mooi trainingsonderdeel van de Mini Xpress. Doordat u ze eenvoudig kunt verstellen kunt u niet alleen de normale fly oefeningen uitvoeren, u kunt ze ook nog een decline en incline uitvoeren. Daarnaast kunt u één van de armen zo naar beneden stellen dat deze als een low pulley te gebruiken is, ideaal om diverse arm en beenoefeningen uit te voeren. De mid pulley boven uw zitting is uitermate geschikt om uw buikspieren te trainen.

Om uw trainingsaanbod nog groter te maken is de Mini Xpress uitgevoerd met een Lat Pull. Deze biedt u de mogelijkheid om uw rug, schouders en bovenarmen van extra aandacht te voorzien. De Lat Pull wordt standaard geleverd inclusief brede lattrekstang. Naast de bijgeleverde brede lattrekstang kunt u ook andere handgrepen bevestigen aan de Lat Pull waardoor u verschillende soorten oefeningen kunt uitvoeren. Denk hierbij aan een smalle dubbele handgreep waarmee u rugoefeningen kunt uitvoeren of een triceps touw voor triceps oefeningen.

Uw benen hoeven ook niet achter te blijven op dit station. De Leg Extension is ideaal om zowel de bovenbeenspieren als ook de hamstrings te trainen.

In totaal biedt de Mini Xpress 55kg aan trainingsgewicht. Voor de meeste oefeningen zult u hier ruimschoots voldoende aan hebben. Mocht u toch extra kilo's willen, dan kunt u het trainingsgewicht eenvoudig verhogen door er extra schijven bij te plaatsen. Het frame en de staalkabels van de Mini Xpress zijn namelijk zo sterk dat zelfs een verdubbeling van het gewicht geen probleem zal opleveren.

BodyCraft is het wereldberoemde topmerk uit Amerika da bekend staat om zijn betrouwbaarheid en zijn levenslange garantie op alle onderdelen. Al deze onderdelen zijn overigens vervaardigd uit hoogwaardige materialen en garanderen jarenlang probleemloos trainingsplezier.

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit compacte multistation? Komt u dan gerust eens langs in één van onze showrooms en laat uzelf overtuigen van de topkwaliteit die deze BodyCraft te bieden heeft.

Specificaties

Gewicht0 kg
Afmetingen190x170x210
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Onderdelen: Levenslang